Absolvire cu materiale promotionale

Gata! Liceul s-a terminat, iar in curand plecam la banchet. Pregatim deja tricourile promotionale, canile cu mesaje pentru diriginti si profesori, borcanele cu miere inscriptionate cu mesajul:”Tinerete dulce ca mierea” si pixuri cu XII A, XII B, XII C si pana la cate litere sunt!
Lucram de un an la lista cu surprize personalizate de absolvire si cine credeti ca ne ajuta cu materiale promotionale? Allpromo.ro.
Asa, profesoara de chimie a primit tricoul cu mesajul: “Chimia omeniei”, cea de matematica: “Rezultatul de la bacalaureat, ecuatia cu o importanta necunoscuta”, iar cea de romana hanoracul cu mesajul:”Noi nu comentam ceea ce nu stim.”
Tuturor dorim sa le aducem o bucurie acum la sfarsit de drum si sa le oferim o amintire frumoasa. Bannerul de absolvire pe care il vom afisa cu mandrie in clasa si vom defila cu el prin tot orasul este meserias.

fall promo
Pe materialul foarte bun sunt imprimate pozele noastre, ale elevilor si ale profesorilor, urmate de o caracterizare plina de umor sub portretul fiecaruia. De ce i-am ales? Fiindca toate obiectele pe care le au in magazin si care urmeaza sa fie personalizate sunt de calitate premium:
-tricourile foarte elegante si de diferite modele si culori sunt din bumbac 100%, iar tesatura plina are o durata mare de viata. Colorantii naturali nu se decoloreaza si nu dauneaza pielii sensibile, de aceea obiectele personalizate pot fi comandate si pentru copii
-imprimeurile sunt realizate cu profesionalism avand aceeasi durata de viata ca tesatura
-pixurile au pasta rezistenta si de calitate si nu pateaza hartia, scrisul fiind foarte finut
-canile sunt din ceramica de buna calitate, designul lor fiind deosebit, iar imprimarea conferindu-le o nota aparte de originalitate
Au fost insa si alte aspect care ne-au determinat sa devenim clientii lor.
Iata lista acestora:
1. Realizeaza promotionale si in regim de urgenta. Noi am deliberat mult pana am putut sa facem lista cu tricouri personalizate, cu cani, borcane cu miere si pixuri cu mesaje de multumire pentru fiecare profesor si de urare pentru fiecare elev.
2. Ofera consiliere gratuita si disponibilitate maxima clientului. Sfaturile lor sunt pertinente fiindca au experienta mare. Din evaluarile clientilor realizam faptul ca au facut mii de oameni fericiti.
3. Realizeaza personalizare dupa proiectul solicitantului. Pentru prima data poti sa iti pui creativitatea la lucru pentru a face o surprirza iubitului, iubitei sau parintilor.
4. Trimit produsele la adresa indicata.
Festivitatea de absolvire ne-a adus satisfactii maxime. Am fost prima generatie care a purtat tricouri cu numele absolventului, clasa si fotografia si un mesaj din partea colegilor, iar cromatica a fost aleasa in functie de profil. Cei de la protectia mediului au purtat tricouri verzi, cei de la economic galbenul, de la culoarea aurului, clasele de asistenti medicali rosul de la sange.
Profesorii au fost incantati sa isi primeasca darurile si sa petreaca alaturi de noi, iar toti am fost fericiti sa ne luam la revedere frumos si sa ne promitem ca nu vom uita clipele frumoase petrecute impreuna si ca ne vom revedea.
Este frumos sa iti arati recunostinta fata de cei care ti-au luminat mintea si sa le oferi lucruri personalizate, deosebite!

Leave a Reply

*