Ajutori de bucatari din Asia

Detinem un lant de restaurant in toate orasele mari din Romania. Oamenii stiu ca la noi se mananca bine si ieftin, ca mancarea este gatita igienic si ingredientele sunt sanatoase. Niciodata nu am fos acuzati ca s-a imbolnavit cineva dupa o nunta sau un botez la care noi ne-am ocupat de mancare. Acest lucru ne umple de multumire, fiindca in centrul atentiei stau clientii nostri si nu am primit nicio reclamatie de la ei, ci ramanem prieteni dupa ce trec pe aici si ne cunoastem bine.
O singura observatie! La noi in oras s-au deschis mai multe magazine chinezesti, iar acesti oameni veniti de peste mari si tari sunt nostalgici dupa mancarea lor de acasa.
Fiindca tocmai s-a eliberat postul de ajutor bucatar fiindca omul s-a pensionat dupa o viata petrecuta in bucataria restaurantului nostru, am decis ca voi aduce unul din Asia, care sa imi initieze bucatarul in bucataria cu specific asiatic.

Muncitor-2
Dar cum ar fi prea mare efortul de recrutare pentru un post, ajutorul de bucatar roman sa fi dublat de unul adus din Asia le fiecare dintre restaurantele noastre.
Trierea se va face cu atentie, fiindca stiu de la prietenii mei care au afaceri in confectii. Au adus de acolo sute de croitorese care isi depasesc saptamanal planul, sunt multumite de salarii, se implica total in bunul mers al atelierului. El a fost cel care mi-a dat ideea si m-a indrumat sa plasez cererea mea de recrutare personal pe Jordanriver.eu. Pentru toti cei care au nevoie de forta de munca, iata cum se procedeaza:
-dupa intrarea pe platforma amintita se completeaza exact formularul de contact cu numarul posturilor scoase pe piata muncii insotite de descrierea detaliata a acestora (oportunitati/indatoriri)
-discutia cu reprezentantii firmei consta in punerea la punct a detaliilor, informarea viitorului angajator. Asa am aflat exact cum decurge procesul de selectie si cat dureaza. Trec 3 luni de la completarea formularurlui, pana la aducerea legala a fortei de munca in tara fiindca se dau numeroase teste si numai cei buni sunt adusi sa lucreze in Romania. Angajatorul care doreste sa se implice direct in testarea viitorilor salariati este liber sa faca acest lucru avand la indemana doua cai: testare virtuala sau deplasarea in tara respectiva si examinarea fata in fata. Angajatorul nu este cel care se ocupa de dosarul de intrare in tara si de sedere legala pentru fiecare potential muncitor, de asta si de viza de munca se ocupa firma care a facut recrutarile.
Este foarte bine ca se ocupa cineva de aducerea fortei de munca de peste mari si tari si la noi fiindca forta autohtona de munca se afla in continua migratie si necesita inlocuire.
Platforma de mediare a relatiilor de munca prezentata mai sus este apreciata atat de angajatori, cat si de angajati si prezinta garantie. Prin intermediul ei se pun la punct relatii de munca perfecte si toata lumea este multumita.
Ne place cand tara infloreste, cand procesul constructiv se afla in continuua desfasurare, iar romanii sunt multumiti si traiesc mai bine. De dragul oamenilor veniti din indepartata Asie sa lucreze aici, am introdus incet incet mancarea asiatica in meniul lantului de restaurant de care ma ocup.

Leave a Reply

*