Aspiratoare de calitate

Aspiratorul este cu siguranta accesoriul cel mai important pentru curatenie. Fie ca alegi sa faci curatenie in casa, in garaj, in masina sau vrei ca birourile de la locul de munca sa arate curate, trebuie sa alegi un aspirator de calitate.

Site-ul care comercializeaza o gama de aspiratoare profesionale se numeste echipamentcuratnie.ro, un magazin specializat in vanzarea de echipamente curatenie de peste 12 ani.

Gama acestui magazin ofera produse de top, precum detergentii de la brand-ul Tork, dar si multe alte produse curatenie, destinate pentru uzul casnic sau pentru curatarea unui restaurant sau bar.

Aspiratoarele de la echipamentcuratenie.ro se disting fata de restul ce pot fi cumparate de oriunde din comert prin faptul ca detin motoare mult mai puternice. De exemplu, un aspirator Columbus, modelul SW 53 detine 3 motoare capabile sa produca o putere de 3300W. Considerand modelele casnice de aspiratoare, puterea este dubla, chiar tripla. Aspiratorul Columbus este capabil sa absoarba in cuva sa atat praful, cat si lichidele varsate pe pardoseala sau pe covor.

Este o functie foarte buna, mai ales pentru cei care detin un restaurant sau bar si doresc sa mentina curatenia in orice moment al zilei. Aspiratorul este foarte usor de folosit, avand comenzile afisate pe butoanele principale.

18238146_1438543802871971_6125763229642803021_o

O alta gama de produse foarte folositoare o reprezinta monodiscuri. Aceste dispozitive sunt create in asa fel incat  sa ii ofere un luciu deosebit gresiei, faiantei sau suprafetelor lucioase. In plus, aceste monodiscuri sunt utile pentru a indeparta statul bacterian de pe suprafata lasand in urma un ambient sigur si curat.

Reprezint o investitie ideala pe care sa recomand celor cu mici afaceri de tipul fabricilor sau mini supermarket-uri unde traficul este destul de mare si constant, iar murdaria poate sa apara rapid pe suprafata podelei. Un monodisc poate elimina rapid urmele de murdarie.

Site-ul echipamentcuratenie.ro este cea mai buna descoperire pe care am facut-o, deoarece de cand cumpar de la ei produse de curatenie casa mea a fost intotdeauna curata. Insa detergentii profesionali si sapunurile lichide Tork nu sunt singura investitie pe care o fac de pe echipamentcuratenie.ro, ci si alte accesorii pentru baie precum dispenserele pentru hartie si dozatoarele pentru sapun. Totul este mult mai curat si mai sigur de cand folosec proudusele profesionale Tork.

Daca cineva mi-ar cere sfaturi despre cum sa mentin casa mai placuta si mai armonioasa, atunci i-as recomanda acest magazin cu incredere. Gama lor de detergenti profesionali ofera siguranta chiar si copiilor care pun mereu mainile pe jos, iar odorizantii de camera aduc fragrantele placute in toate incaperile.

Echipamentcuratenie.ro este un aliat de incredere de fiecare data cand doresti sa investesti in curatenia mediului inconjurator si nu stii de unde sa incepi. Site-ul nu numai ca ofera solutii pentru electrocasnice de calitate, dar si o gama cu detergenti pentru absolut orice, fie sapun lichid sau detergent dezinfectant.

Este, cu siguranta, un magazin la care nu vor renunta niciodata, deoarece gama  de produse este unica, iar preturile avantajoase imi permit achizitionarea mai multor produse.

Echipamentcuratenie.ro este magazinu care ofera clientilor o gama vasta de aspiratoare si dezinfectant profesionali!

Leave a Reply

*