Avizele Protecons.ro se obtin pe merit

Va fi enorm de mult de lucru la scolile din Bucuresti, care in prezent functioneza fara aviz si autorizatie psi, iar din toamna managerii trebuie sa aiba grja ca institutiile pe care le conduc sa functioneze legal fiindca se vor intensifica descinderile organelor de control.
Peste 600 de scoli din Bucuresti nu au autorizatie psi, iar in sectorul V este dezastru la acest capitol. Aici singura scoala care functiona cu aviz, a dovedit ca nu il merita fiindca tavanul s-a prabusit pe hol, noroc ca nu erau elevii in institutie in acel moment.
Ce au de facut directorii de scoli in vacanta? Sa solicite avize protecons si pentru a le obtine sa semneze un parteneriat de lunga durata cu acesta firma cu experienta in oferirea de consultanta in prevenirea si stingerea incendiilor, dar si in proiectarea/instalarea de senzorii antifum si sisteme de detectie si alarma incendii.
Finalitatea o reprezinta obtinerea avizelor, dar cum cele de la Protecons.ro sunt date exclusiv pe merit este mult de munca pana acolo. Cu experienta in domeniu si un portofoliu foarte bogat, firma amintita mai sus plaseaza in centrul atentiei securitatea oamenilor.

avizare
Este normal sa procedeze asa datorita prestantei pe care o are pe piata de profil din Romania. Lista partenerilor lor este lunga si cuprinde nume importante din: industria hoteliera, malluri, fabrici, supermarketuri, lanturi intregi de farmacii si multinationale. Toti clientii declara ca nu a mai existat nicio suspiciune de incendiu de cand Protecons s-a ocupat de :
-punerea la punct a tuturor zonelor cladirii
-consilierea resursei umane din institutia respectiva. Aici intra comunicarea planului de actiune in vederea obtinerii avizelor, dar si simularile de evacuari in caz de seisme si incendii
-alegerea si instalarea celor mai performante echipamente de alarma in caz de incendiu, dar si de stingere a acestora
-punerea la punct a notiunilor de stingere a incendiilor ca oamenii sa stie cum sa actioneze pentru diminuarea pagubelor, fara sa isi puna in pericol vietile
-intocmirea documentatiei necesare obtinerii avizelor si autorizatiei
-asumarea raspunderii in fata tuturor celor veniti in control
Reprezentantii Protecons.ro cunosc legislatia in vigoare, acesta fiind un alt punct tare al activitatii lor si stiu exact ce trebuie facut practic si teoretic pentru obtinerea avizelor.
Prin felul lor de a fi si prin responsabilitatea cu care securizeaza spatiile in care oamenii isi desfasoara activitatea, expertii de la firma prezentata mai sus reusesc sa schimbe mentalitatea managerilor pe care ii determina sa realizeze ca nu pastrarea functiei este importanta, ci securitatea cetatenilor, iar avizele fara acoperire sunt nule fiindca pot cauza pierderi mai mari.
Va fi o vara fara vacanta pentru scolile acelea pline de nereguli, in care poate izbucni in orice moment un incendiu de proportii?
Cu siguranta nu din moment ce au alaturi parteneri de nadejde, cu experienta indelungata si 98% reusita in toate demersurile sale (procentul a fost stabilit in urma chestionarii clientilor si centralizarii datelor oferite de acestea).
Chiar in acest moment contactati acesti specialisti si nu veti regret! Focul va fi tinut departe de oameni si de bunuri, aparatele si senzorii de semnalizare vor functiona la cea mai mica scanteie sau miros de fum!

Leave a Reply

*