Becurile spot led permit un adevarat spectacol de lumini

Multi oameni sunt fascinati de lumina, de aceea in noptile senine admira stelele pe cer ore intregi. Lumina este utila si putem afirma, fara exagerare, ca ea este cea care intretine viata. Frunzele, florile si legumele se usuca fara lumina, iar omul este vulnerabil si in pericol in intunericul noptii. Lumina a fost printre primele lucruri create conform informatiilor biblice despre geneza.

Datorita utilitatii ei, lumina apare si in citate menite sa sintetizeze adevaruri general-valabile sintetizate in urma unor experiente de viata.
Spunem: “iesim noi cumva la lumina”, cand ne simtim total depasiti de situatie, dar speram intr-o rezolvare.

1243-44-45-400x400_0

Daca este sa privim in urma, nu putem sa nu ne minunam de saltul care s-a facut in ceea ce priveste corpurile de iluminat. De la torte si opait, s-a trecut la lampi pe gaz, apoi iluminatul public cu gaz si iluminatul electric, becurile obisnuite si neoanele au fost inlocuite in ultima vreme cu becuri spot, inovatia care transforma iluminatul becurilor cu LED in spectacol.

Becurile spot intrunesc toate calitatile becurilor cu LED, dar vin si cu alte avantaje in plus, acestea fiind: canalizarea luminii intr-o anumita directie, adica intensitatea maxima poate fi indreptata catre locul in care este mai multa nevoie de ea, in plus, aceste corpuri de iluminat pot fi stinse si aprinse prin intermediul telecomenzii, iluminatul devenind astfel un adevarat spectacol.

Copiii vor fi incantati sa aiba telecomanda pe noptiera din camerele lor si sa poate stinge si aprinde lumina, fara sa se deplaseze la comutator.

Si maturii vor fi incantati de acesta posibilitate, deoarece cand se trezesc in mijlocul noptii sunt nevoiti sa mearga pana la comutator pe bajbaite.

Iluminatul cu becuri spot merita generalizat deoarece:
-Locuinta va fi mult mai eleganta noaptea cu acest tip de iluminat. In afara de aspectul spectaculos, dupa cum spuneam, este si eficient fiindca prin intermediul telecomenzii, lumina poate fi aprinsa sau stinsa de la distanta.

-Becurile spot au durata mare de viata. Garantia oficiala este de 24 de luni, dar ele pot rezista mai mult timp, fara probleme.
-Nu emit caldura in cantitati egale cu cea emisa de becurile vechi, ci in cantitati mult mai mici, nu emit radiatii si nicio substanta daunatoare, lumina lor fiind 100% sanatoasa. Lumina becuri spot alb natural imita lumina diurna din anotimpurile cu caldura moderata, cum ar fi primavara si toamna fiind mult mai buna decat lumina estivala din intervalul cuprins intre orele 10-15, caracterizat prin prezenta unor radiatii solare nocive.

-Lumina se produse instant, fara timp de asteptare, de la apasarea pe comutator.
-Consuma cu 80% mai putina energie electrica decat becurile obisnuite, fapt care se regaseste in valoarea facturii, deoarece apartin clasei energetice A++

-Rezista la temperaturi cuprinse intre -20 grade Celsius si +45 grade Celsius.
Preturile acestor corpuri de iluminat eficiente si spectaculoase sunt oneste, raportate la faptul ca lumina poate fi directionata catre un anumit punct de lucru si telecomanda faciliteaza aprinderea si stingerea becurilor de la distanta fata de intrerupator.

Magazinul V-tac-led.ro va pune la dispozitie cele mai bune si frumoase becuri spot pe care le livreaza la domiciliul clientilor, precizat in formularul de contact. Comenzile sunt preluate intre orele 9-18, de luni pana vineri.

Leave a Reply

*