Cauti solutii eficiente de depozitare si transport pentru afacerea ta? Iata solutia!

Schoeller Allibert sunt responsabili pentru proiectarea si dezvoltarea celor mai inteligente solutii de ambalare din plastic returnabil, atat pentru depozitarea marfurilor cat si pentru trasportul acestora in siguranta pana la raft.

Avand peste 50 de ani vechime in domeniu acestia au cautat constant sa evolueze in functie de cerintele si nevoile clientilor care si acestea s-au schimbat o data cu trecerea timpului. Acestia au reusit cu succes acest lucru fapt ce rezulta din aceasta perioada indelungata.

Sunt in top la nivel mondial iar pe Europa sunt numarul 1, avand foarte multe filiale in toata lumea: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite iar sediul central se afla in Hoofddorp, Olanda.

Avand la dispozitie pe site peste 1000 de produse din toate categoriile, cu siguranta veti gasi tot ceea ce va este necesar pentru o mai buna organizare in depozite, cat si facilitarea transportului mafurilor cu o siguranta mult mai crescuta. Principalele caracteristici ale acestor produse sunt reprezentate de calitatea ridicata si rezistena in timp, fiind practic obiecte din plastic contruite din cele mai bune materii prime.

drankkratten.png

Categoriile de produse sunt urmatoarele:
1. Containere mari pliabile
2.  Boxpaleti rigizi din plastic
3.  Paleti din plastic
4.  Containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor
5.  Cutii plastic | Naveta pliabila | Lazi plastic
6.  Containere din plastic stivuibile , klt
7.  Navete dublu stivuibile
8.  Carucioare
9.  Industria bauturilor cu navete si lazi sticle
10.  Galeti pentru produse periculoase certificate ONU

Principalele industrii pentru care Schoeller Allibert produce astfel de solutii extrem de utile si practice sunt: Agricultura, Industria alimentara, Industria auto, Industria bauturilor, Productia industriala, Retail si Servicii de pooling.

Respectul fata de angajati este esenital. Recunoscadu-le meritele cu ajutorul mediilor de lucru corespunzator si incurajandu-I astfel sa invete si sa evolueze, acestia pot da un randament mult mai bun, fiind absolut necesar pentru o buna organizare si funtionare a lucrurilor in firma.

Scopul companiei Schoeller Allibert, inca de la bun inceput a fost sa asigure fabricarea de produse de calitate pentru viitorii sai clienti. Dovada clara constand in cele 5 decenii de activitate si a multitudinii de sedii deschise in toata lumea. Fiind o organizatie multinationala, se doreste ca toti clientii sa beneficieze de expertiza si competenta noastra indiferent de tara in care se afla. In prezent aceasta companie se poate lauda cu un patrimoniu bine cotat la nivel mondial, format din cei mai importanti jucatori din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Pentru a putea vedea exact despre ce este vorba va invit sa accesati site-ul acestora iar daca aveti o
afacere care foloseste sau are nevoie de astfel de produse, nu ezitati sa achizitionati tot ceea ce va este necesar si cu siguranta va va fi de mare ajutor. Recomand cu incredere produsele fabricate de acestia in special pentru cotatia atat de buna la nivel mondial

Leave a Reply

*