Cele mai bune solutii de iluminat, vin de la Savelectro!

comutator-simplu-ip54-pacific-panasonic-pt-gri

Nu de putine ori oamenii au intampinat probleme in locuinte din pricina corpurilor de iluminat ori a intrerupatoarelor si prizelor de proasta calitate. Becuri arse rapid, aparatura arsa si aceasta dupa o utilizare foarte scurta si asa mai departe.

Foarte multe produse de acest tip pot fi cumparate din tot felul de magazine cu electronice insa nu toate sunt de calitate, ceea ce va duce la diverse probleme pe viitor.

Nu trebuie sa ne zgarcim si trebuie sa acordam o deosebita atentie deosebita specificatilor si detaliilor astfel incat sa putem avea garantia ca ceea ce cumparam este de calitate.

Desi sunt niste banale corpuri de iluminat, trebuie sa le achizitionam vanzator serios, care comercializeaza numai electronice de cea mai buna calitate dar si la un pret corect. Nu spun la cel mai mic pret, deoarece adevarata calitate nu va exista niciodata in cel mai ieftin produs, insa pretul trebuie sa fie unul corect.

Un astfel de magazin care comercializeaza corpuri de iluminat dar si prize si intrerupatoare de cea mai buna calitate, este Savelectro.ro.

Pe acest site veti gasi o gama foarte variata de plafoniere, aplici, lampi, candelabre si asa mai departe, prize si intrerupatoare dar si becuri de tip led, banda led sau spoturi led, echipamente smart home, componente PC si multe altele. Toate aceste produse sunt comercializate dupa cum am precizat si ceva mai sus, la un pret corect, avand un raport pret/calitate excelent.

Cu ajutorul acestor produse si bineinteles cu o instalatie electrica bine pusa la punct, vei putea uita de orice problmea, scurt circuit, becuri sau aparate electronice si electrocasnice arse.

Din proprie experienta recomand ca atunci cand vine vorba de intrerupatoare, prize, prelungitoare si curpuri de iluminat, sa aveti foarte mare grija pe ce dati banii, deoarece precum multi dintre voi am gandit la modul “lasa ca merge si asa” si am achizitionat pentru toata casa cele mai ieftine lustre, aplici, prize, intrerupatoare si prelungitaore pentru toata casa proaspat renovata. Dupa nici doua luni paguba a ajuns la cateva sute bune de lei datorita proastei calitati a acestora, arzand foarte multe electronice din casa.

Dupa aceasta experienta total neplacuta, a trebuit evident sa achizitionez produse de calitate si asa i-am gasit pe cei de la Savelectro. Am citit foarte multe receznii bune despre serviciile si produsele acestora, asa ca nici nu am stat pe ganduri si am accesat site-ul lor pentru a achizitionat tot ce am nevoie.

De cand am cumparat de la acestia, acum mai bine de un an, totul este perfect, nu am intampinat nici un fel de problema iar daca prizele si intrerupatoarele nu inspira cine stie ce, ei bine corpurile de iluminat sunt cu adevarat spectaculoase.

 

 

Leave a Reply

*