Corpuri de iluminat de uz casnic si industrial

Știi senzația aceea de teamă de întuneric? Nicio problemă, DiversMarket vine în ajutorul tău și îți propune o gamă largă de corpuri de iluminat. Îți punem la dispoziție 2 categorii, și anume: corpuri de iluminat de uz casnic sau corpuri de iluminat industriale. Fie că dorești să îți decorezi casă, fie că dorești să achiziționezi corpuri de iluminat pentru spații comerciale sau alte locații industriale, noi ți le putem asigura. Acestea pot proveni doar dintr-o necesitate, însă această necesitate trebuie transformată în una atât utilă, cât și modernă și inventivă.

Corpuri de iluminat pentru uz casnic

Îți propunem o varietate de corpuri de iluminat de uz casnic, perfecte pentru a-ți înfrumuseța încăperile și a pune accent pe cele mai inovative colțuri ale casei tale. Toate alegerile tale vor fi îndrumate, în primul rând de camera pe care dorești să o luminezi, iar în al doilea rând, de bugetul pe care dorești să îl aloci. Poți găsi pendul Nibbia, aplică Eglo sau Klausen sau chiar plafoniere. Toate acestea pot fi găsite sub diferite modele și culori.

Corpuri de iluminat pentru uz industrial

Dacă optezi pentru varianta corpurilor de iluminat industriale, îți propunem corpuri de iluminat tip spot, lămpile industriale, tuburile fluorescente sau proiectoarele cu halogen. Și acestea pot fi găsite sub diferite modele și culori.

DiversMarket este soluția

Toate produsele sunt de calitate superioară, utile, moderne și pentru toate buzunarele. Tu trebuie doar să vii cu ideea, noi venim cu soluția! Totodată, dacă ești și în căutarea unor becuri, există 2 posibilităti de lumină: fie cea caldă, fie cea rece. Poți allege becuri LED, becuri cu halogen sau becuri fluorescente.

Incă nu te-am convins? Vizitează platforma online DiversMarket pentru alegerea perfectă pentru surse de iluminat.Accesează site-ul nostru: www.diversmarket.ro pentru a beneficia de o gamă variată de produse de înaltă calitate, la prețuri accesibile. DiversMarket înseamnă mai presus de orice calitate.

 

Leave a Reply

*