Declasarea hotelului din cauza consumabilelor

Pana luna trecuta am fost un hotel de patru stele. Ne mandream de cate ori spuneam unde lucram, noi, cei de la receptie, personalul de la intretinere, managerii, toti. Nu credeam ca intr-o zi putem pierde doua stele si stiti de ce? Din cauza consumabilelor. Acum am pierdut la salariu, am pierdut multi clienti si trebuie sa gasim o solutie urgenta sa ne reabilitam.
Criticii unitatilor hoteliere au venit in control fara sa anunte si s-au cazat la noi ca simplii turisti. Dimineata au venit la manager cu lista consumabile hoteliere lipsa sau de calitate indoielnica. Iata care au fost observatiile lor care au dus la declasare:

white and green-1200x420
-samponul si sapunul au un miros intepator si nu fac clabuc
-betisoarele de urechi lipsesc, iar de la trei stele, baia trebuie sa fie dotata cu toate accesoriile pe care le are omul si acasa
-lipseste buretele pentru pantofi. Nu este acelasi lucru daca incaltamintea se sterge cu servetele sau cu un burete special, care le da un aspect impecabil.
-la patru stele dischetele de demachiat de calitate sunt indispensabile. Clientele trebuie sa aiba in baie tot ceea ce au nevoie atat pentru ingrijirea tenului, dar si a unghiilor, hainelor si pantofilor.
-Nici ata dentara nu a fost la indemana clientilor. Au lipsit si seturile de ingijire a unghiilor, dar si castile pentru dus.
Rezultatul inspectiei inopinate ne-a suparat, dar am fost de acord in cadrul sedintei de analiza ca masurile luate de cei veniti in control au fost obiective.
Asa, am inceput sa cautam consumabile hoteliere de calitate si am gasit magazinul Grafinetscosmetics.ro. Pe stoc erau produse ale brandurilor de lux, dar si ale brandurilor clasice. Toate erau de calitate prremium si tot de la ei am putut sa facem lista completa de consumabile pentru numarul maxim de stele.
I-am contactat si i-am rugat sa stabilim un parteneriat sa reobtinem numarul de stele. In prezent lucram la combaterea consecintelor dezastruoase ale declasificarii.
Am comandat sapun cu aroma de citrice, dar si de ciocolata si de vanilie, aceesoriile de pe inventarul magazinelor si iata ca evaluarile pozitive din partea clientilor au inceput sa curga pe pagina noastra virtuala: „Nu stiu, dar mi-ar placea sa stiu de unde luati consumabilele. Sapunul lichid este divin. Are un parfum irezistibil si lasa pielea catifelata. Samponul lasa parul stralucitor si matasos si nu ustura la contactul cu ochii.” (H.O.)
”Voi reveni oricand fiindca hotelul acesta merita doua stele in plus la capitolul consumabile. Mi-ar placea sa gasesc si in magazinele obisnuite sampon si sapun cum aveti dumneavoastra la baie.” (I.U)
Este clar ca daca parteneriatul cu magazinul continua vom primi steaua inapoi, poate chiar una in plus.
Va confruntati cu aceeasi problema a consumabilelor? Luati exemplu de la noi ca sa nu pierdeti nicio stea si totul sa fie perfect! Noi va sfatuim de bine fiindca stim ca fiecare isi are locul sau sub soare si colaboram cu unitati de cazare din alte regiuni ale tarii pe care le recomandam, de aceea ni se pare corect sa va spune unde gasiti cele mai bune consumabile. Tineti la stelele voastre!

Leave a Reply

*