Decoratiuni de nunta cu accesorii comandate de pe site-ul Anemona-deco.ro

wedding-presents

Decoratiuni, decoratiuni, decoratiuni de nunta peste tot! La Biserica aranjamentele florale sunt prinse de scaune cu banda de saten ivoire. In cutiile de flori sunt puse petalele proaspete de trandafiri, roz, galbeni si portocalii care vor fi aruncate de copiii in roluri de ingerasi pe covorul pe care vom fi dusi la altar pe rand sa ne intalnim in fata preotului care ne va cununa.
Toate aceste articole nunta au fost comandate din magazinul online Anemona-deco.ro si le-am primit in 48 de ore la adresa indicata de noi, mirii. Eram atat de plini de entuziasm, incat nici nu am vazut cand am pus in cos produse in valoare de 500 de lei, de aceea livrarea a fost gratuita!

Sala restaurantului unde va avea loc masa si dansul este de vis! Scena a fost umpluta de aranjamente florale. Avem chiar portretele noastre in marime naturala, imbracate in mire si mireasa facute din flori pe suporturi speciale pe care s-au asezat buretii umezi in care au fost infipti trandafirii. Hainele noastre din aranjament le imita pe cele reale, fata este facuta din flori care imita culoarea si textura pielii.

Nuntasii au aplaudat minute in sir in picioare, cand au vazut aranjamentele florale de la intrare.
Scena este plina de cutii cu flori si de vaze din plastic, in timp ce lumanarile de pe mese sunt fine, albe si stralucitoare, raspandesc o aroma placuta de lacramioare si dau o nota feerica decorului de nunta. Toate accesoriile acestea si decorurile le-am gasit pe site-ul magazinului prezentat mai sus, de aceea nuntasii sunt in delir, iar noi extrem de multumiti de spectacol.
Coloanele reci din metal ale salii le-am insufletit imbracandu-le tot in flori. Decorurile albe din ceramica se asorteaza cu rochia mea. Este aglomeratie mare de bun gust in aceasta sala, in care jocul de lumini cade pe fetele perfecte ale florilor, iar fumul discret si parfumat al lumanarilor de pe mese danseaza pe ritmurile muzicii.

Culorile pastelate rasfata toate privirile. Orice imagine are in ea o sinestezie originala: un amestec unic de vizual si olfactiv.
Decorurile noastre de nunta sunt magice, incat nuntasilor le vine greu sa paraseasca sala, cum sunt pusi in dificultate copiii, cand le iei jucariile preferate sau bradul de Craciun dupa sarbatorile de iarna.

Am vrut ca fotograful sa fie la inaltime sa redea cat mai natural decorurile noastre unice de nunta realizate cu produse de calitate premium si aspect de basm din magazinul Anemona-deco.ro.
Orice eveniment veti organiza, tineti minte! Incepeti pregatirile cu un popas pe site-ul magazinului amintit si alegeti produse care va ajuta sa decorati original orice incapere sau scena.

Nu va zgarciti la accesorii, fiindca o scena fara aranjamente florale si o nunta fara scaune decorate si mese impodobite seamana cu o femeie frumoasa careia i-au cazut dintii!
Nuntasii merita sa fie rasfatati, iar voi sa aveti cel mai frumos decor de nunta din cate s-au vazut.
Comandati cu generozitate lucrurile acestea gingas de frumoase care va vor ajuta sa realizati decoruri de vis! Nu gasiti un magazin de profil de valoare egala celui pe care l-am prezentat mai sus!

Leave a Reply

*