Deratizarea de toamna

Toamna se produc invaziile soarecilor in locuintele oamenilor, in hambare si in pivnite. Acest fenomen are loc deoarece:
-in acest anotimp se aduna recoltele, se umplu camarile si hambarele, iar soarecii vin nepoftiti la masa. Sunt niste pofticiosi, dar le place in acelasi timp sa rontaie tot timpul: boabe, cabluri, mere, pere, paine, dar adora carnea.
-simt a vreme rea si nu le place sa inghete de frig. Trag la caldura fiindca sunt si ei iubitori de confort.
Soarecii se pare ca s-au adaptat masurilor de distrugere pe care le iau oamenii sa-i alunge din locuinta sau sa ii omoare: ocolesc cursele de soareci, furand numai bucatile de carne puse in ele, nu mananca sub nicio forma grausorul rosu sau albastru, stiind ca este otravit, nu cad in capcane lipiciului sau a ciocolatei pentru a-i ucide.

image1
Nimic nu-i mai invinge si cea mai sigura metoda de distrugere a lor consta in deratizare facuta de cea mai buna firma de deratizare din Bucuresti si din tara 3D-deratizarecompleta.ro.
Este recomandabil sa nu intram in iarna fara deratizare completa a caselor, dupa cum nu intram in acest anotimp, fara sa maturam cosurile caselor. Cu cat timpul se face mai urat si este mai multa umezeala si frig, cu atat este mai greu sa fie mutate lucrurile dintr-un loc in altul. Este mult mai usor pentru profesionisti sa intevina pentru deratizare pe timp frumos, deoarece ei trebuie sa patrunda si in podurile caselor si pivnite, in locurile acelea intunecoase, unde este frig.
Ar fi ideal ca oamenii sa se deprinda cu acest obicei de a intra in iarna cu locuintele 100% fara soareci si sa recurga la deratizare totala chiar daca i-au zarit prin locuinta, chiar daca nu i-au vazut.
O programare pentru deratizare se obtine usor, telefonic sau prin trimiterea unui mail. In cazul unei situatii urgente, echipa vine in 24 de ore si intervine in forta pentru eliberarea casei de rozatoare.
Profesionistii se prezinta la locul pe care il vor curata perfect cu: echipamente de protectie, consumabile de calitate premium (solutii care distrug soarecii, dar nu le fac rau oamenilor) si aparatura de imprastiere. Interventia lor este garantata 100% si deratizarea completa inainte de venirea anotimpului rece va garaneaza sarbatori linistite. Iarna este un anotimp feeric si este pacat sa fie tulburat de prezenta intrusilor.
Prezenta in casa a rozatoarelor reprezinta un real pericol, dar produce si multa neplacere. Stim ca sunt mari transportatori de microbi, dar aduc si purici in casa (de la ei iau si pisicile), vin cu mirosul acela infernal si cu chitaitul care nu te lasa sa dormi si rontanitul.
Este nemaipomenit de enervant un soarece care se dezlantuia auditiv, cand pici de somn, dar nu te lasa sa adormi.
Rozatoarele ataca fiinte vulnerabile, cum sunt copiii. Cand se inmultesc mult si situatia a scapat complet de sub control, iar in camere pot fi vazuti de la 2 soareci in sus, ei musca si copiii. Pentru securitatea tuturor membrilor familiei si a bunurilor, pentru calitatea somnului, faceti deratizare completa in locuinta inainte de venirea iernii si de cate ori se impune acest lucru!

Leave a Reply

*