Fotograf nunta profesionist – o prezenta indispensabila

400-201 Pentru ca am vrut sa am parte de fotografii exceptionale de la nunta mea, am apelat la un fotograf profesionist nunta, care sa se ocupe de acest aspect. Stim ca nunta nu este un eveniment pe care vrei sa il lasi sa treaca neobservat, asa ca pentru amintiri memorabile eu am apelat la Cotea Razvan, un fotograf cu experienta de care auzisem foarte des, prin cercul meu de prieteni care deja isi pusesera pirostriile. Asa ca m-am decis sa aflu mai multe informatii si, intr-un final, sa apelez la serviciile sale (cea mai buna decizie a mea).

cotea razvan
Fara sa stau prea mult timp pe ganduri, l-am contactat pe Razvan si impreuna am stability toate detaliile legate de nunta mea. Mi-a fost foarte usor sa comunic tot ceea ce imi doream, pentru ca Razvan este o fire prietenoasa si deschisa – doua calitati pe care le intalnesti destul de greu in zilele noastre. Iar aceasta fire a lui il ajuta sa creeze o legatura speciala cu toti clientii care au apelat la el. Dupa ce m-am convins ca el este fotograful perfect pentru evenimentul meu, am stabilit si detaliile mai ‘’tehnice’’ si asa a fost tot, nu mi-a mai ramas decat sa astept ziua cea mare.

Am avut ceva emotii in ziua nuntii, pentru ca stiu ca nu sunt o fire fotogenica de fel, dar cu toate astea sedintele foto sunt cele care raman in amintire, prin prisma fotografiilor. Asa ca mi-a fost putin frica sa nu ma pierd, sa nu stiu cum sa ma asez pentru poza si alte lucruri de acest gen. Din fericire, Razvan a fost acolo si m-a linistit, el fiind cel care a preluat controlul in totalitate, iar sedintele foto au decurs mai mult decat bine, din punctul lui de vedere. Cand am auzit aceste vorbe de la el, abia atunci m-am mai linistit si eu si am putut sa ma bucur de restul evenimentului.

Iar la petrecerea de la restaurant, nici macar nu am simtit prezenta fotografului – a fost atat de discret, dar cu toate astea si-a facut treaba ca un adevarat profesionist, reusind sa capteze cele mai frumoase cadre. Am ramas atat de impresionat cand am vazut albumul foto final, incat am decis ca sigur voi apela la el si in cazul unui botez (sau mai multe, de ce nu). Si bineinteles ca Razvan deja stie asa, pentru ca am avut grija sa ii comunic (am zis ca mai bine sa fiu sigur de treaba asta, pentru ca nu imi doresc alt fotograf la botez).

1Z0-160 Si uite asa am avut parte de cele mai frumoase momente la nunta mea, fara sa imi fac griji de poze, pentru ca oricum toate au iesit superbe – datorita lui Cotea Razvan, care a avut grija sa isi faca meseria asa cum stie el mai bine, adica impecabil! Daca si tu vrei sa ai parte de fotografii profesionale, atunci iti recomand sa apelezi la Razvan, nu doar ca angajezi un fotograf, dar castigi un adevarat prieten. Cel putin, eu asa simt.

Leave a Reply

*