Guess SUMMIT W1112G2 Ceas barbatesc

Noua colectie a brandului Guess este intitulata SUMMIT si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, și anume, noul ceas barbatesc Guess SUMMIT W1112G2.

Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine stilului fashion. Compania Guess are un brand ce se bucura de o campanie de promovare la nivel international, datorita numeroaselor campanii de publicitate, campanii ce au fost finantate si lansate, in mod constant, in ultimii ani.

ceas-barbatesc-guess-summit-w1112g2

Ceasurile lansate de brandul sector sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama , produse ce pot fi identificate, ca facand parte dintr-o foarte mare varietate de stiluri.

Forma carcasei ceasului Guess SUMMIT W1112G2 este rotund, culoarea carcasei este auriu/ gold, cadranul ceasului este constituit din materialul otel inoxidabil, mecanismul acestui ceas este quartz, beneficiaza de baterie incorporata iar display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este presat, iar cristalul din care este constituit ceasul este cristal mineral.

Cadranul ceasului este bleumarin, carcasa ceasului masoara 44 mm in latime, iar in inaltime 44 mm, grosimea este de 11.4 mm, odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani. Mecanismul ceasului este Quartz, carcasa ceasului are culoarea auriu/gold, este compusa din otel inoxidabi si are o rezistenta atmosferica de 5 ATM.

ceas-de-dama-guess-sunny-w1022l2

Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism Quartz este o situatie idilica, de departe, datorita beneficiilor pe care acest tip de mecanism le ofera.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un accesoriu fashion, un ceas destinat strict barbatilor care adopta frecvent stilul vestimentar normal spre fashion.

Bratara ceasului Guess SUMMIT W1112G2 este, si ea, din materialul hotel inoxidabil, bratara are culoarea aurie, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame de fluture, ceasul mai are incorporate functii precum afisaj Ora, afisaj Minute si afisaj Secunde.

 

 

Leave a Reply

*