Ingheata temperaturile cu Climatico

Sezonul cald ne bate la usa, deja temperatura de afara a inceput sa creasca foarte mult in ultima vreme iar eu am inceput deja sa ma gandesc la o solutie pentru a imi racori cat mai repede posibil apartamentul.

Una din cele mai bune solutii pe care le-am gasit a fost instalarea unui sistem de aer conditionat. Aceasta solutie este intotdeauna cea mai eficienta si cu o ingrijire foarte atenta scap si problemele ce ar putea aparea.

aer_conditionat_whirlpool_fantasia_ii_spiw_412_l_3

Am ales sa imi achizitionez sistemele de aer conditionat de pe site-ul Climatico, o alegere extraordinar de buna zic eu. Pentru ca dupa lungi cautari despre ce tip de sisteme ar trebui sa achizitionez am gasit raspunsul la Climatico. Pentru ca ei mi-au oferit suport tehnic si consiliere si astfel am reusit sa ma lamuresc despre tipurile de sisteme de aer conditionat. Si mai mult decat atat am beneficiat de livrare rapida si montaj autorizat.

Am optat pentru un sistem de tip Multi – Split, adica o singura unitate exterioara si mai multe unitati interioare. Chiar daca acest tip de sistem este un pic mai scump decat sistemul de tip Split (o singura unitate interioara si o singura unitate exterioara) pot beneficia de mai mult spatiu in apartament, lucru foarte important pentru mine. Daca pe voi nu va ingrijoareaza spatiul puteti alege linistiti sistemele de tip Split pentru ca sunt mai ieftine si cele mai comune.

Montajul s-a realizat foarte repede si aproape ca nu am simtit echipa prin preajma. Dupa ce au terminat de montat mi-au oferit un mic training despre cum sa folosesc sistemul si toate functiile pe care acesta le are.

Daca esti in cautarea unui sistem de aer conditionat iti recomand cu drag echipa Climatico. Preturile sunt foarte bune si experianta lor isi spune cuvantul. Daca vrei calitate si nu cantitate Climatico este solutia.

Leave a Reply

*