Invingeti-va timiditatea!

In mod sigur ca nu sunteti suficient de dezinhibati sa aveti curajul sa intrati intr-un sex shop stradal! Pai, daca va vede un cunoscut intrand acolo va aplica o eticheta de nu va vedeti si umple blocul si cartierul cu barfe despre preocuparile dumneavostra.

Va este jena si de vanzatoare, desi painea ei este asigurata de cumparaturile clientilor. Daca produsele erotice ar fi trebuit sa lipseasca din viata omului, nu ar fi fost inventate, dar din moment ce le avem la dispozitie, inseamna ca ele sunt un rau sau un bun necesar, in functie de pozitia de pe care le evaluam.

Costum-Bunny-Obsessive

Implinirile sexuale necesita intimitate si lipsa inhibitiilor dintre parteneri. Acum si jucarii si stimulente sexuale puteti cumpara in intimitate, confidentialitatea fiind asigurata 100%.

In sex shop online puteti sa intrati fara teama si sa ramaneti invizibili pana la plasarea comenzii si indicarea adresei de livrare. Nu trebuie sa va uitati in stanga si in dreapta sa nu apara un cunoscut cand apasati hotarat clanta magazinului care v-a starnit pofta si curiozitatea si chiar atunci sa rasara unul din pamant din iarba verde, sa va puna mana ironic pe umar si sa va intrebe:

-Ce vrei sa-ti cumperi de le ei? Cine are mai multa nevoie, ea sau tu?

Pe taramul lubrifiantilor, lenjeriilor sexy, catuselor sau lesei pentru penis, dar si al vibratoarelor intre cine doreste, fiindca libertatea este deplina si ne-a fost data sa compenseze conditia de muritor, pierderea tineretii si a frumusetii, deteriorarea organismului in ultima parte a vietii.

In cuplu, atunci cand iubesti cu adevarat nimic nu este umilitor si de neconceput. Partenerii stabilesc impreuna limitele, ceea ce pot darui si ceea ce pot primi. Sex shop online inspira multa incredere fiindca produsele sunt livrate discret la domiciliu si prompt si sunt surse de fericire in cuplu sau in afara lui.

Poate omul sa fie condamnat ca isi imagineaza, ca inlocuieste sau ca ajuta si cauta implinirea prin orice mijloace legale rezervandu-si in aceste feluri o clipa de  rasfat?

In niciun caz. Vrei sa comanzi vibratoare, lubrifiante, stimulatoare pentru prostata? Fa-o, omule ca s-au inventat sa fie folosite!

Leave a Reply

*