Masina ta, universul tau

Pe zi ce imi dau seama ca nu ma pot lipsi de masina mea in nici un fel. Poate ca este de vina stilul meu de viata sau poate doar comoditatea, dar chiar nu pot renunta pentru nimic in lume la masina. Si de aceea ori de cate ori imi dau seama ca ceva nu este in regula cu ea dau cate o fuga la mecanic.

Chiar de curand mi-am dat seama ca ea nu mai trage asa cum obisnuia sa o faca si ca mananca din ce in ce mai mult combustibil. Primul instinct a fost sa nu ma panichez ca nu e o problema prea grava. Dar discutand cu prietenii mi-am dat seama ca problemele ei pot fi cauzate de o functionare defectuasa a turbine.

Dupa vizita la mecanic a trebuit sa cumpar o turbina nou. Apropo daca aveti nevoie de sisteme turbo golf gasiti cele mai bune preturi la cei de la turboshoet.ro.

GAR751851-2003_1

Este foarte important ca atunci cand simtiti ca ceva nu este in regula cu masina voastra sa apelati la ajutorul unui service auto autorizat in cel mai scurt timp posibil. Aceasta masura de precautie va va ajuta sa salvati bani si timp.

Dar mai bine e sa previi decat sa tratezi asa ca asigura-te ca masina ta beneficiaza de cel mai bun combustibil, de un ulei calitativ si de tot ce are nevoie la o calitate cat mai buna.

De asemenea dup ace mecanicul mi-a inlocuit turbina mi-a dat si cateva sfaturi foarte ultile prin care pot prelungi viata acesteia.

Spre exemplu nu trebuie sa turati si sa accelerati puternic imediat ce ati pornit masina. Trebuie sa lasati motorul sa ajunga la temperatur normala inainte de a face acest lucru. Cateva minute ii sunt suficiente pentru a se incalzi.

De asemenea nu folositi ulei de slaba calitate, pentru ca acela poate prezenta impuritati care pot [pune in pericol sanatatea turbinei.

 

Leave a Reply

*