Mobilier de calitate

Cu o o vasta experienta in domeniu mobilierului, producatorul de mobilier Mobilicasa

ofera clientilor sai mobilier la comanda cu preturi foarte atractive care se ridica la cele mai exigente standarde de calitate.

Consultantii firmei ofera suport profesionist gratuit celor interesati. Printre avantajele care va sunt puse la dispozitie remarcam ca puteti beneficia de: consultanta si proiectare gratuite, experienta angajatilor, preturi atractive, calitate, design personalizat, montaj si transport gratuit.

Pentru a realiza un proiect potrivit dorintelor clientilor, specialistii se ocupa de la releveu pana la simularea 3D, de proiectarea mobilei astfel incat sa se potriveasca perfect cu cerintele clientilor, recomandandu-le materialele potrivite, accesorizarile si culorile.

Master-bedroom-decorating-ideas-873x294

Transportul si montajul pentru mobilierul la comanda este gratuit pentru Municipiul Bucuresti si zonele invecinate. Pentru efectuarea acestor operatiuni in alte localitati costul se va calcula individual si se va achita prin firma de curierat rapid sau prin personalul MobiliCASA care se deplaseaza in teren.

Avand o experienta de peste 8 ani in domeniu, Mobilicasa prezinta clientilor sai o oferta diversificata, pentru mobilier la comanda cu preturi concurentiale, iar calitatea este ridicata la cele mai exigente pretentii de calitate.

In functie de spatiul si nevoile clientului, fiecare proiect este unic. Angajatii firmei sprijina clientii  in a realiza un mobilier in functie de cerintele cele mai dificile si in a concepe un design personalizat.

Majoritatea clientilor care demareaza proiecte de renovare sau reamenajare a spatiului pe care-l utilizeaza, opteaza pentru mobilierul realizat la comanda, aceasta varianta asigurand un produs final unic cu un design personalizat si o durata indelungata de folosinta.

Clientii au ca modalitati de plata una din urmatoarele variante: achitarea numerar – la sediul firmei sau la agentul livrator, plata cu cardul bancar, virament bancar,ori in rate.

deormitor-Nero-MobiliCASA-650x489

Mobilicasa acorda o importanta deosebita respectarii mediului inconjurator, de aceea, in procesul de productie a corpurilor de mobilier, societatea limiteaza pierderile de materie prima si reduce impactul asupra naturii.

Persoanele caracterizate de originalitate aleg solutia mobilierului la comanda, personalizand locuintele cu elemente utile si un decor echilibrat, imbinind astfel functionalitatea intr-o potrivire cu aspectul vizual unic al mobilierului dorit.

Leave a Reply

*