Montaj parbrize la domiciliul clientului

Ghinion, ghinion, ghinion! Vor taia socrii un porc de 250 de kilograme (cat un taur), iar falsii colindatori beti si scandalagii, contrariati ca nu le-am aruncat bani pe fereastra si ei au cantat mult si frumos (aiurea, au scartait dintr-un acordeon si au batut aritmic dintr-o toba) au dat cu biciul in parbrizul meu inghetat, iar acesta s-a trasformat in mai multe bucati. Mai du-te de rupe soriciul cu dintii ascutit si mai suie baiatul pe porc, daca poti. Adio pomana porcului si tuiculita fiarta si vinisorul acrisor!
Domnule, nici nu a inceput bine decembrie ca ei au ocupat orasul! Unii sunt imbracati in zdrente (joaca roluri, deh), altii nu fac cinste costumelor populare. Oameni in toata firea, in loc sa munceasca, repeta pana la monotonie:”Ne dati ori nu ne dati?”
Si cu parbrizul meu si cu carnatii condimentati, gustosi si gratuiti de la socrii cum ramane? Asta-i spuneam vecinului, cand m-a oprit din pledoaria porcului, spunandu-mi serios:
-Vecine, dai un carnat sa-ti spun cine face montaj parbrize la domiciliu?
-Dau si 10, m-a luat gura pe dinainte.

Credeam ca promite si el sa se afle in treaba, gen:”un nebun promite si un prost asteapta”.
-Vecine, facem chitanta prin notariat sau imi dai un carnat la intoarcere? Fa iute o programare la Parbrizeacasa.ro sa mai gasesti purcelul cu marul in gura!
Am vrut sa-i spun ca nu am parbrizul, dar el m-a impins in apartament, asa ca m-am asezat la birou si am inceput sa caut pe internet. I-am gasit repede fiindca sunt cei mai buni dintre cei buni. Nu aveam nevoie de parbriz, trebuia sa le comunic marca masinii, iar ei veneau cu tot ce aveau nevoie. Consumabilele folosite de ei sunt cele mai bune, dupa cum am aflat din evaluarile clientilor.

Eu, carcotas de felul meu, imi imaginez cum vin acasa isi fac treaba, plec cu masina la socrii si cade geamul peste mine si peste nevasta. Sunt ca femeile acelea din povestea despre inteligenta redusa si drobul de sare de pe soba. Ii sun sa-mi explice si mie ce garantie imi dau ca plec cu geam montat, ma intorc cu el montat si aflu ca manoperele lor sunt garantate 2 ani. Tot telefonic imi spun ca este interzis sa duc autoturismul la spalatorie un timp fiindca jetul de apa dauneaza substantelor care asigura fixarea parbrizului. Singura indoiala se refera la pret. “Pai daca vor lua un taxi sau vor chema Ubberul ma vor cheli astia de bani”. Fire prevazatoare, inainte de a le indica adresa ii intreb prefacandu-ma ingrijorat ca nu au cu ce veni:
-Am nevoie urgenta de parbrizul acesta montat, de aceea, va rog, sa veniti cu orice, oricat ar costa de mult! Cu sania lui Mos Craciun, cu avionul (feresca sfantul), cu metroul sau autobuzul (da, Doamne), cu taxiul este mai problematic ca va pun manele si fumeaza soferii…
Demersul meu psihologic are succes. Imi comunica faptul ca nu ma costa nimic ca se deplaseaza la domiciliu, ca de aceea se numesc Parbrizeacasa.ro.
Acum ma pregatesc de Revelion si caut un loc unde sa-mi asigur masina de ultima serie de falsi colindatori violenti. De la vecinul miroase a carnat prajit, in timp ce noi avem o friptura de porc si vin din seria cea noua.

Leave a Reply

*