Nevoia de rafturi in magazine

In orice magazin este nevoie de rafturi depozitare care sa arate bine, sa-si mentina aspectul mult timp, sa poata fi curatate in profunzime, sa ocupe putin spatiu si sa sustina o greutate mare. Veti spune ca sunt cam multe asteptari de la un raft, dar astfel de spatii de depozitare exista.

Indiferent ca vorbim de marfuri mai rezistente sau de cele casante un raft bun asigura securitatea produselor, dar si pe cea a cumparatorilor. Este neplacut sa se apropie clientul putin de raft, sa-l atinga cu degetele usor, iar acesta sa se prabuseasca si sa-l sperie sau sa-l raneasca.

Spatiile perfecte de depozitare sunt rafturi metalice fiindca:

rafturi-metalice

  • sunt usoare si ocupa putin spatiu, spre deosebire de cele din lemn, nu-si modifica aspectul in timp, nu se innegresc, nici nu putrezesc;
  • pot fi curatate in profunzime fiind foarte igienice.
  • nu afecteaza mediul in niciun fel, realizarea lor nu se face prin sacrificarea unor copaci falnici cand rafturile metalice nu mai sunt utilizabile pot fi duse la fier vechi si valorificate

O depozitare atenta necesita legumele si fructele care trebuie sa aiba aerisire si sa nu se preseze una pe cealalta. In plus aceste produse trebuie expuse separat, nu pot fi amestecate printre celelalte marfuri la voia intamplarii. Rafturi legume fructe sunt spatii adecvate de depozitare a acestor produse perisabile.

raft-legume-fructe-100-cm_360x360

Putem intelege acest lucru, daca ne gandim la rosiile coapte. Sa ne imaginam ce s-ar intampla sa le punem intr-o lada mare din lemn, unele peste altele! In rafturi, aceste legume perisabile sunt corect pastrate si se pot selecta cele stricate zilnic.

Centrele comerciale  au nevoie si de cos supermarket fiindca dupa ce clientul se autoserveste si se deplaseaza prin toate raioanele luand tot ceea ce ii este necesar, el trebuie sa se indrepte catre casa de marcat, sa puna cumparaturile pe banda si sa le achite.

airport_shoppingbasket_red22-510x51054_360x360

Ar fi incomod si uneori imposibil ca persoanele care-si fac aprovizionarea sa duca marfa in brate. Cosurile de cumparaturi trebuie de asemenea sa poata fi bine curatate si spatioase si usor de manevrat printre rafturi. Orice magazine functioneaza perfect, daca mobilierul pentru magazin este bine ales si suficient.

 

Leave a Reply

*