Oferte speciale la consumabile din hartie in magazinul Sanito

Desi multe dintre consumabilele din hartie pe care le cunoastem au preturi foarte mici utilitatea acestora este foarte mare. Vorbind la modul general, hartia este utilizata practic in toate domeniile de activitate, sub diverse forme. Aceasta este usor de utilizat, foarte practica, rezistenta la diversi factori si asa cum am zis, usor si ieftin de obtinut.

Daca luam de exemplu prosoape hartie pliate, acestea au preturi extrem de mici in magazinul Sanito. Acestea pot fi utilizate in numeroase domenii, cel alimentar si cel de catering fiind cele mai proeminente. Am observat ca in multe magazine si localuri angajatii nu se zgarcesc si ne ofera un numar mare de servetele din hartie sau ne permit sa ne luam noi cat dorit, tocmai pentru ca acestea sunt ieftine si nu le afecteaza incasarile. La randul lor, aceste prosoape pliate pot acea rolul multimple si astfel la Sanito pe putem gasi in mai multe modele si tipuri, atat pentru utilizarea in bucatarii si spatii de lucru, ca cele pe care le primim la un fast-food, cat si pentru utilizarea pentru curatarea murdariei sau in bai, cele pe care le gasim in dispensere, care sunt de regula mai mari si mai groase.

Kft_Scat_Easy_Green V 250_863063-700x850

Desigur ca nici celelalte produse hartie Sanito nu au preturi mai diferite, chiar daca este vorba despre utilizari, sa zicem casnice, sau industriale. Ca de exemplu rolele de cearsafuri sau servetelele faciale care sunt utilizate in spatale, clinici medicale sau saloane de infrumusetare si locatii asemanatoate. Mai mult de atat, in magazinul online putem observa ca numeroase produse au chiar si reduceri de pret iar transportul pentru anumite comenzi este gratuit asa ca cine ar putea sa refuze astfel de oferte?

Aprovizionarea cu astfeld e consumabile de la un magazin specializat este mai putin costisitoare, mai eficienta si mai rapida decat daca am alege sa facem noi insine asta pentru ca cei de la Sanito vor sti exact de ce avem nevoie. De accea numarul clientilor lor este de peste 20000, numeroase firme si companii cunoscute de la noi din tara. in ceea ce priveste produsele, acestea sunt aduse de la branduri de top, cunoscute la nivel mondial in industria de curatare si igienizare de la simple role de hartie pentru uz casnic pana la role industriale realizate din hartie de cea mai buna calitate. Acestea au dimensiuni mari, atat in ceea ce priveste latimea dar si lungimea, o singura rola avand chiar si peste 350m lungime, indeajuns pentru o utilizate de cateva zile sau cateva saptamani, de la un caz la altul.

Pentru curatare, cele mai eficiente sunt lavetele iar in magazinul Sanito avem la dispozitie atat lavete la pachet cat si sub forma de rola, care sunt mai compacte si mai usor de utilizat, nu se vor imprasia daca ne cad din mana si pot fi depozitate mai usor. Avand o cantitate mai mare, acestea au de asemenea si un pret mai mare insa reprezinta o investitie mai buna daca le putem utiliza mai usor sub forma de role decat pachet.

Leave a Reply

*