Produsele de care ai nevoie in afacerea ta

Curatenia reprezinta un proces pe care il intalnim peste tot. Realizarea si mentinerea acesteia se poate dovedi uneori fi mai dificila decat am crede, asta pentru ca in multe cazuri oamenii nu folosesc produsele potrivite, ca de exemplu cele oferite de catre brand-ul Tork, unul dintre liderii modiali in articole si consumabile pentru curatenie si iginizare. Cei care aleg produsele Tork se pot bucura de o eficienta mult mai mare iar curatenia si igiena sunt mentinute pentru mai mult timp.

In orice spatiu se incepe in primul rand cu curatarea acestuia. A podelelor, a spatiilor de lucru si a altor locatii si obiecte. In fiecare firma, companie, institutie, intalnim bai, pentru personal sau pentru clienti, care necesita atentia zilnica a persoanelor insarcinate cu curatenia si igienizare, grupurile sanitare fiind importante si esentiale pentru fiecare dintre noi. Astfel, in magazinul Sanito avem la dispozitie produse igienice Tork care sa ne ajute sa curatam rapid si eficient podelele si spatiile de acces si care sunt utiliazare, precum toaletele si baile.

Igiena

Gasim aici detergenti dar si produse de curatenie precum maturi, mopuri, articole pentru baie si toaleta, atat pentru spatii mai mici cat si pentru spatii mari precum hoteluri, restaurante sau sali de evenimente. Totodata, detergentii pot fi utilizati si cu aparate specifice de curatare precum monodiscuri si au un grad mare de igienizare, distrugand bacteriile si germenii.

In bai de obicei, atingerea repetata a anumitor obiecte face ca acestea sa se murdareasca ma repede, ca de exemplu prosoape de hartie, servetele si alte consumabile amplasate prost, care oricand pot fi stropite cu apa sau care pot cadea pe jos. Acceasi problema o prezinta si produsele de curatare si dezinfectare ca sapunurile solide sau anumite solutii pentru maini. Asa ca prinde numeroasele produse de la acest brand gasim si dozatoare si dispensere Tork, potrivite pentru orice tip de afacere si locatie interioara. Acestea au un aspect modern, elegant, sunt usor de utilizat si foarte igienice, cel mai important lucru de mentionat. Astfe, nu mai utilizam decat cate un servetel de hartie pe rand si nu mai exista riscul ca sapunul sa ne alunece din mana si astfel sa murdarim si chiuveta sau podeaua pentru ca putem utiliza dozator sapun Tork.

Extrem de importante in orice proces de curatare si de mentinere a igieniei sunt consumabilele din hartie, de la simple servetele pana la role industriale, perfecte pentru utilizari indelungate si care au o eficienta maxima. Le gasim in orice baie si toaleta dar si in bucatarii, fiind usor de utilizat pentru curatarea rapida a unui spatiu de lucru atunci cand gatim. Datorita calitatii superioare a hartiei din care sunt realizate, acese produse din hartie pot fi utilizate pe numeroase sprafete, chiar si mai abrazive, si nu se vor rupe atat de usor ca cele normale. De asemenea, au un grad de absorbtie al lichidelor si al prafului mult mai mare asa ca utilizarea acestora va deveni o adevarata placere. Cu o vizita pe site-ul Sanito si voi puteti gasi ceea ce aveti nevoie pentru afacerea voastra.

 

Leave a Reply

*