Receptiva la dorintele clientilor

Omul care invata toata viata are de castigat pe toate planurile. Acum, cand detin un restaurant cochet in orasul micut, dupa ce am restaurant o casa boieresca veche, imi amintesc in orice moment dezamagirea produsa de acel :”Nu avem” cand imi era pofta de o anumita mancare.

Tin minte ca pe atunci nu se gaseau rosii iarna si cand vedeam rosii in pozele din manualul de biologie ma apuca o pofta nebuna. Nici la restaurantele din oras nu le gaseam, asa ca trebuia sa astept pana se coceau vara in gradini.

Acum pe raft legume fructe se gasesc de toate de la rosii, ardei, castraveti, ceapa rosie si galbena, la praz, morcov, gulii si ridichi in camara localului meu.

product_40593

Fiindca ador salatele din legume si stiu cat de greu se feliaza acestea si pentru alte mancaruri, nu doresc ca angajatii mei sa se taie la degete si sa oboseasca stand in picioare. Am rezolvat toate problemele cu masina taiat legume si va marturisesc ca atunci cand nu este aglomeratie, o folosesc si in interes personal.

product_46485

Acest aparat nu ar trebui sa lipseasca din bucatarie niciunei gospodine care prepara mereu hrana sanatoasa pentru familie. De multe ori dureaza mai mult curatatul, spalatul si tocatul legumelor, decat prepararea prorpiu-zisa.

Ce imi mai place sa mananc? Ador iaurtul fiindca simt ca ma racoreste, in special dupa mancarurile grase sau dulci! Acest aliment sanatos poate fi folosit si in curele de slabire si in alimentatia copiilor, de aceea nu concept restaurantul meu fara aparat iaurt!

De ce doresc sa-l prepar personal? Sa folosesc cele mai sanatoase ingrediente, sa nu fie iaurtul facut din prafuri care mai mult dauneaza, decat sa faca bine consumatorilor. Interesul meu este ca toti clientii sa-si gaseasca felurile preferate la mesele localului meu, sa fie sanatosi si sa le prelungesc vietile fiindca daca nu ar fi ei, veniturile mele nu ar exista.

In plus imi iubesc semenii, iar mancarea buna pe care o serveste personalul meu este rodul iubirii fata de acestia.Ce mi s-a cerut si am in stoc acum?

Salata de ghebe este la mare cautare, buretii la otet si muraturi facute in casa. Pentru desert am nevoie si de compoturi si dulceturi, de aceea voi achizitiona multe rafturi metalice ieftine!

In prag de sarbatori va fac si imi fac o urare: “Sa traiti multi ani si sa mancati multa hrana buna si sanatoasa la mine!”, “La multi ani mie si cat mai multi clienti!”

product_46154

Leave a Reply

*