Repetitia

business1

Cutremur devastator in Germania. Mi-a stat inima atunci. L-am sunat imediat si mi-a raspuns ca este viu si ca ma iubeste sau ca este viu fiindca ma iubeste si il iubesc si  stie ca m-am rugat pentru el.

A venit in tara peste trei zile sa facem repetitie.

-Nu mai pleci, l-am implorat! Ma agat de tine si nu te las.

-Moartea te poate lovi oricand si oriunde, mi-a raspuns linistit! Stii asta la fel de bine ca mine. Nu ma tem de ea, ci am venit fiindca mi-era dor de tine si de cel mic si pentru repetitie.

In timpul repetitiei mi-a venit de multe ori sa plang in hohote. Era prea direct si m-a pus sa imi iau notite sa nu uit.

  1. Daca pateste ceva acolo, departe de tara, sa nu-l las printre straini, ci sa mi-l aduc acasa. Vrea sa fie aproape de mine, de copil si  de parinti, sa ne supravegheze de sus si sa ne protejeze.
  2. Sa nu plang fiindca de cate ori ma vede cu lacrimile in ochi i se topeste inima! Sa accept totul cu resemnare si sa imi amintesc clipele de vis petrecute impreuna. Sa ma inveseleasca imaginea noastra mergand prin ploaie si prin ninsoare, ducand impreuna bradul de Craciun printr-o ninsoare de vis, taiatul lemnelor la cabana din munti sa nu inghetam de frig, povestile spuse la un pahar de vin sau la o cana aromata de ceai.
  3. Sa apelez neaparat la o firma de pompe funebre care sa se ocupe de repatriere decedati Germania si sa las greul sa cada pe umerii lor. Neaparat sa fac asta fiindca sunt prea sensibila sa alerg atat, in plus operatiunile de repatriere ar fi nemaipomenit de grele si pentru un barbat. Cum sa pot eu sa ma duc singura sa-l aduc, sa ma ocup de documentatie, de sicrie, de injectia de conservare, de sigilarea valvelor si de cositorirea sicriului din lemn.
  4. Sa imi refac viata, fiindca merit sa iubesc si sa fiu iubita si sa il cresc frumos pe cel mic.

Am plans mult si i-am reprosat ca este rau sa imi vorbeasca despre cele mai dureroase lucruri dupa cutremurul devastator si teama care mi s-a furisat in suflet…

Mi-a spus ca prevederea te ajuta sa treci cu fruntea sus prin viata aratandu-mi si asigurarea de viata si de sanatate.

Dupa doua zile petrecute unul in bratele celuilalt a plecat. Mi-a explicat ca unui copil ca trebuie sa accept despartirea 2-3 ani pana achitam ratele la casa si apoi vom fi impreuna.

Am ramas zambind stramb in aeroport si cazand in genunchi cand el nu a mai putut sa imi vada durerea. M-am intors acasa si in sfarsit am intrat pe site-ul celor de la Repatriere-Romania.ro sa vad daca laudele sotului meu se verifica.

Toti clientii se declara 100% multumiti in aceea ce priveste activitatea lor. Au experienta, manifesta empatie si respect fata de nenorocire, se organizeaza excelent, iar echipa ti-l aduce pe cel drag acasa de la capatul lumii.

I-am studiat cu atetie si m-au convins ca si eu la randul meu sa-l rog ca daca se va intampla ceva cu mine…

Lasa, toate la randul lor! Mai avem 2-3 tinereti de trait pana atunci fiindca iubirea adevarata tine moartea departe!

Leave a Reply

*