Si tu cauti un motor electric de calitate? Iata solutia!

Motoarele electrice asincrone in curent alternativ cu rotorul in scurt-circuit sunt impartite din punctul de vederea al alimentarii, in doua mari si foarte importante categorii: monovazate si trifazate (de inalta tensiune). Din punctul de vedere al turatiilor acestea pot fi cu polaritate simpla, adica 2, 4, 6 sau 8 poli, sau cu polaritate dubla, putand fi dotate optional si cu frana de tip S, K sau AC. Sunt bineinteles si ventilate, dispun de protectie sporita impotriva prafului, a apei dar si a substantelor explozive.

motoare-monofazate

Pe site-ul celor de la Ci.ro, veti gasi cele mai bune si eficiente solutii pentru motor electric, mai exact:

  • Motoare electrice trifazate
  • Motoare electrice monofazate
  • Motoare electrice cu doua puteri
  • Motoare electrice cu frana
  • Motoare electrice AntiEx

Este de mentionat faptul ca toate aceste motoare vandute pe site-ul Ci.ro, sunt motoare asincrone in curent alternativ cu rotor bobinat si sunt construite conform normelor CE, astfel calitatea acestora fiind una mult superioara multor alte produse de pe piata.

Materialele din care sunt construite carcasele acestor motoare electrice sunt: o data din aluminiu pentru motoarele electrice cu gabarit mic sau egal cu 132, si o data avem cele construite din fonta pentru motoarele cu un gabarite de la 160 pana la 355. In ceea ce priveste prinderea, aceasta este diferita in functie de gabarit, motoarele cu peste 160 fiind prevazute cu talpi de sustinere si fixare, prinse de carcasa de fonta, iar pentru motoarele cu gabarit de la 56 si pana la 132, gaurile de prindere pentru talpi exista pe toate directiile, ceea ce duce la un montaj facil

Toti cei care apeleaza la acestia, vor beneficia de solutii tehnice intuitive, fiind adaptate si individualizate dupa nevoile fiecaruia in parte. Impreuna cu cei care au nevoie, cei de la Ci.ro se angajeaza sa gaseasca cele mai bune solutii in materie de echipamente pentru aplicatiile industriale, care sa fie conform nevoilor fiecarui client in parte.

In spatele produselor comercialzate pe Ci.ro, stau cei de la Mecha Tech, companie care face eforturi enorme pentru a intelege nevoile clientilor. Comunicarea si transparenta este sta la baza succesului acestei companii, dezvoltand astfel relatii pe termen lung atat cu furnizorii cat si cu clientii, insa bineinteles livrand cele mai bune echipamente pentru aplicatiile industriale.

Daca ti-am trezit interesul, te invit sa accesezi site-ul celor de la Ci.ro si cu siguranta aici vei gasi tot ce ai nevoie in materie de echipamente pentru aplicatii industriale, de calitate si la preturi foarte avantajoase.

Leave a Reply

*