Stropi binecuvantati de lumina in dormitorul nostru

Orice pereche sustine ca dragoste ca a lor nu a mai fost de cand e lumea, tocmai de aceea doreste sa personalizeze dormitorul si sa-l transforme intr-o camera de poveste.
Suntem doi nebuni frumosi, statornici, cu sufletele mustind de generozitate si asa am inceput noi sa alegem lucruri atipice pentru dormitor. Am luat o foaie alba de hartie si am tras la sorti pentru:
-cine alege tapetul
-cine alege patul
-cine alege dressingul
-cine alege iluminatul
-cine alege decoratiunile

95278__57896-350x350
Am stabilit sa nu ne bagam unul pe alegerile celuilalt si sa suportam cu stoicism rezultatul, dar a iesit un lucru magnific de care suntem mandri.
El a ales un pat imens, rotund, din piele rosie cu telecomanda si sistem de iluminare multicolora. Adica stam pe pat si avem chef ca pe pereti sa se proiecteze o lumina albastra, apasam un anumit buton de la telecomanda. Avem la dispozitie lumini de culorile: galben, portocaliu, verde, albastru si rosu. Spectacolul este magnific, dar ce e prea mult, oboseste ochii.
Tapetul l-a ales tot el, din matase alba, cu flori de lacramioare, trandafiri si iasomie din fire de argint. Lumina am ales-o eu si ca sa fie originala m-am gandit la aplice perete
din Magazinlustre.ro. Am avut de ales intre aplice clasice si moderne si am mizat pe efectul pieselor moderne in camera fericirii noastre.
Erau expuse multe produse la acesta categorie de forme, marimi si culori variate, dar m-a fascinat APLICA ALMONTE 94879 EGLO 1X2.5W nu pentru ca se afla la reducere in acel moment (costa cu 20 de lei mai putin), ci pentru ca avea forma unui strugure, iar lumina era distribuita sub forma unor broboane sau stropi in camera invitandu-ne sa o gustam in cadru festiv. Otelul si cristalul isi dadeau mana sa formeze impreuna un produs perfect. Adusa din Austria alegerea mea avea un aer princiar si m-am gandit ca este posibil ca si vestita Sissi sa fi avut o astfel de aplica in dormitorul ei, iar admiratorii sa o fi privit cu pofta de departe, cum isi asaza cu grija pe patul de aur parul care-i ajungea pana la picioare.
Factorul de protectie ii asigura o viata lunga si o rezistenta sporita la umiditate, eventualii stropi de apa si diferentele de temperatura.
Stropi de apa in dormitor? Da, se poate. Imagineaza-ti ca ai pus un pahar plin cu apa pe noptiera de langa pat si din neatentie il versi! Aplica este putin mai sus pe perete, dar tot ajung la ea cativa stropi proveniti de la accident.
El a ramas mut de uimire si a spus ca nu puteam sa fac o alegere mai buna. La lumina acestei aplice magice noi evoluam seara de seara in spectacolul iubirii noastre si suntem foarte fericiti.
Cei care ne viziteaza spun ca linistea noastra, onestitatea, statornicia sunt hotarate si de acest superb corp de iluminat care ne daruieste in stropi de argint lumina.
Magazinul isi asteapta in orice moment cumparatorii cu produse de calitate si foarte elegante. Cu ele sunt garantate economia la energie electrica, durata mare de viata a aplicelor, becurilor cu led sau a plafonierelor si optimismul incurabil.

Leave a Reply

*