Dintii albi si sanatosi valoreaza o avere

Cum-stii-ca-suferi-de-gingivita-min

In zilele noastre se pune atat de mult pret pe dintii albi si sanatosi, pe zambetul perfect, incat orice abatere de la norma este sanctionata aspru de catre cei din jur. Am auzit destul de des aprecieri negative de genul:”Are dintii ingalbeniti si inseamna ca nu se spala regulat pe dinti!” sau “I-a murit periuta de dinti”.

Toti oamenii acestia de fapt, prin etichetarile usturatoare pe care le fac ne arata ce avem de facut. Am mostenit o nuanta usor ingalbenita a dintilor, pe care am amplificat-o prin greseli: ceai, cafea, ciocolata neagra, dar nu mai avem o scuza sa ramanem cu acesta culoare, cata vreme albire dinti pret nu este atat de mare raportat la beneficiile pe care le aduce in viata noastra.

Dintii albi ne recomanda ca fiind adeptii unei igiene riguroase fiindca oamenii asociaza dintii patati cu lipsa de igiena. Ei nu mai iau in calcul nimic altceva si, desi va vine greu sa acceptati, trebuie sa stiti adevarul.

Poate ca sunt atat de neiertatori fiindca stiu ca oricine poate obtine o programare pentru albire dentara si sub atenta indrumare a stomatologului poate sa aleaga: albire dentara gutiere – 800 lei sau albire profesionala in cabinet cu lampa UV – 1350 lei, iar costul lucrarilor poate fi achitat si in 12 rate egale.
Vremea lui “Merge si cu dintii strambi sau ingalbeniti, dinti sa fie!” a trecut. Exigentele sunt in pas cu descoperirile actuale, cu maiestria stomatologilor si cu dotarile cabinetelor. Din moment ce se poate plati si in rate, durerea s-a eliminate aproape total, mai are cineva vreo scuza?

Frumusetea se intretine cu efort, iar acesta afirmatie este valabila si in cazul siluetei si in cazul dintilor. Ti-ai pus implanturi sau coroane de ceramica? Asta nu inseama ca trebuie sa musti dintr-o paine tare ca piatra, ca trebuie sa fii neglijent cu dintii abia reconstituiti.

Ti-ai facut o albire dentara de curand? Consumand cu aceeasi perseverenta alimentele care pateaza dintii, sa nu crezi ca ii vei scuti sa se pateze din nou!
Important este ca accesul oamenilor de rand la aceste servicii de estetica dentara este liber ca si programarile la tratamente si restaurare dentara.

Totul decurge rapid si eficient. Progamarile elimina pierderile de timp, introducerea tehnologiei laser inseamna precizie, cat mai putina durere si rapiditate in executarea operatiunilor.
Spuneam ca dintii albi va vor recomanda ca fiind iubitori ai igienei si practicanti severi ai ei in fiecare zi. Zambetul perfect va deschide oportunitati catre anumite cariere in care nu poti actiona fara dantura stralucitoare: reclama si distribuirea pastei de dinti si a produselor de inalbire, moda, prezentatoate TV, cantareata de succes, antreprenor sau manager de succes, profesor, avocat (profesionisti care vorbesc mult si carora li se vad dintii mereu).

Faceti acum o programare pentru 2019 sa fiti siguri ca veti putea beneficia de serviciile de calitate premium oferite de dentistii empatici si priceputi de la clinica Megasmile.ro!
In 10 minute obtineti o programare, iar in urma planului de tratament care se face dupa consultatia riguroara se vor alege lucrarile de care aveti nevoie.

Leave a Reply

*