Cel mai bun site pentru genti piele dama

Peloro este mai mult decât un simplu magazin de genți. Peloro este o poveste, este tradiţia Florenţei anilor renascentişti. Peloro este gust şi iubire pentru frumos. Reprezentăm dorinţa de a vă pune la dispoziţie calitatea italiană a marochinăriei, garantată prin secolele de meşteşugit şi de tradiţie.
Peloro selectează cu atenție produsele ce apar pe rafturile sale virtuale şi doreşte să vă încânte cu fineţea produselor clasice, de lux, însă pune accent şi pe tendinţe actuale şi pe modele ce reflectă culorile şi formele purtate acum.
Veţi observa la noi doar modele ce se pliază excelent pe modul în care dumneavoastră vă conturaţi imaginea personală. Produsele achiziţionate de la Peloro vor reflecta stilul individual şi vă vor reprezenta o pânză pentru a vă spune, în timp, povestea proprie.

Gentile, caci despre ele este vorba, sunt extrem de cautate si de apreciate de persoanele care stiu ce inseamna de calitatea, plusul evident pe care acestea il aduc unei tinute, dar si munca nevazuta, si poate oarecum subapreciata, depusa in procesul de confectionare a unei genti din piele. Stim cu totii, sunt frumoase, elegante, rezistente, dar pentru ca ele sa ajunga sa arate in felul acesta, persoanele speializate in domeniu depun o munca minutioasa si calitativa, am putea spune, pentru ca finalitatea estetica sa fie cea asteptata.Pentru ca diversitatea gentilor si posetelor este atat de mare, am decis ca pe langa gentile vandute din stoc, sa iti oferim posibilitatea de a cumpara posete la comanda, create special pentru tine.Avem in spate ateliere de creatie cu o mare experienta in crearea gentilor si posetelor de piele, cu un numar foarte mare de modele disponibile. In functie de cererea ta, iti vom comunica cat de repede posibil disponibilitatea materialului pe stoc (piele, piele intoarsa, lac), a culorii dorite, cat si termenul in care iti putem crea geanta dorita. Preturile raman cele afisate in site, cu exceptia foarte rarelor cazuri in care realizarea gentii dorite implica anumite costuri suplimentare (achizitionarea unei culori deosebite de ex). In acest caz, pretul va fi comunicat inainte de primirea comenzii.

Termenul de realizare a unei posete sau genti realizate la comanda este de obicei (in masura in care materialul se afla pe stoc) de cateva zile, primind in acest fel poseta acasa, asa cum ti-ai dorit-o.
Puteti achizitiona de pe site-ul nostru: Geanta Cool Guy care este foarte incapatoare si bine compartimentata, realizata din piele rezistenta, este perfecta pentru a va insoti la birou.  Este fabricata din piele natuarla si poate fi folosita pentru documnte, laptop, diplomat sau organizer. O puteti gasi la pretul de doar 309,00 lei .

De asemenea, de pe site-ul nostru va puteti orienta catre Geanta Violin, fiind o geanta ractica si foarte bine lucrata, realizata in combinatii de culori frumoase,potrivita atat la birou, cat si la o iesire in oras. Geata este din piele naturala, cu 2 manere fixe, cu inchidere cu fermoar si cu accesorii argintii. O puteti gasi la pretul de 179,00 lei .

Culorile indraznete care au devenit un trend mult prea dorit in ultimii ani, ne-au ajutat sa lansam modele de genti non-conformiste care se vor incadra perfect in cele mai actuale stiluri vestimentare , astfel ca noi ne putem mandri cu descoperirea solutie pentru ca femeile moderne sa poata adopa o imagine stilata in fiecare zi!
Cu franjuri, barete sau lanturi, sub forma de plic, de ruscsac sau cu design clasic, gentile regasite in magazinul nostru sunt perfecte pentru a se potrivi oricarui stil vestimentar feminin. Materialele din care sunt confectionate produsele noastre sunt 100% exclusiviste, artizanii nostri variand in crearea gentilor cu diferite tipuri de piele naturala!

Pe site-ul nostru puteti gasi o gama larga de produse, precum: genti dama, genti piele, genti barbati, portofele piele, posete .
  Pentru a va documenta mai mult despre produsele Peloro va las atasat aici un articol publicat despre produsele noastre: http://asapteadimensiune.ro/peloro-ro-genti-piele-originale-in-stil-renascentist.html

2 Comments

  1. MARIANA

    RECOMAND !!

  2. Andreea

    cele mai fumoase genti

Leave a Reply

*