LiveGO va permite sa va conectati la conturile de Email,Facebook,Twitter si Instant Messaging

LiveGo
Serviciul de instant messaging MessengerFX a lansat noua platforma LiveGo .LiveGO va permite sa va conectati atat la conturile de email si site-urile de socializare,precum Facebook si Twitter,cat si la conturile de instant messaging .

Daca aveti un cont Google,cat si un cont Yahoo si un cont Facebook si,de asemenea folositi un cont AOL,va trebui sa folositi Gtalk,Yahoo Messenger,Facebook Chat,Windows Live Messenger si AIM .Dar,in loc sa folositi toate acestea puteti folosi un singur program pentru instant messaging : LiveGO .De asemenea LiveGO poate fi folosit pentru mai multe conturi de email,cum ar fi Gmail si Yahoo .
Cum siteurile de socializare au castigat din ce in ce mai mult teren,LiveGO va permite sa updatati statusurile,sa vizualizati poze,postati comenturi,adaugati prieteni si multe altele pe doua dintre cele mai cunoscute siteuri de socializare : Facebook si Twitter .
O lista “To DO”,calendar,meniu rapid,salvarea conversatiilor sunt alte lucruri care ar putea sa va atraga in a folosi LiveGO .
Mai mult.Nu trebuie sa downloadati sau sa instalati nimic.Trebuie doar sa deschideti browserul si sa cautati www.livego.com.In coltul din dreapta sus va puteti loga utilizand datele conturilor dumneavoastra.

Sursa

Leave a Reply

*