Asigura-ti finantele cu OVB Allfinanz Romania!

Logo_ovb_holding.svg

Intotdeauna, cand doresti sa te asiguri ca vei avea bani albi, stransi pentru zile negre sau o suma consistenta care sa iti permita sa traiesti decent la batranete, ia in calcul sfaturi financiare care au mai fost verificate si de altii pe o perioada mare de timp!
Iata concret despre ce este vorba! Nu alerga la societati sau companii de asigurare necunoscute, care abia acum au aparut pe piata de profil din Romania, nici la consultanti care fac promisiuni fara acoperire!

Daca OVB Allfinanz Romania isi desfasoare de 12 ani activitatea cu succes in Romania, iar numarul clientilor se tripleaza de la un an la altul, ce vreti indiciu mai bun ca ofera cele mai bune servicii de asigurari de sanatate, de viata, de bunuri, de locuinte si de venituri?

Onestitatea este demonstrata prin rezistenta pe piata si prin locurile fruntase pe care le detine in clasamentele de specialitate. Daca clientii ar fi fost dezamagiti, OVB Allfinanz Romania ar fi dat faliment pana acum.
Patrunderea asigurarilor decente si oneste pe piata de profil din Romania a insemnat un adevarat castig pentru omul muncitor si prevazator, care simte nevoia sa isi asigure viitorul pentru el si cei apropiati lui.

De unde vine OVB Allfinanz Romania? De la OVB Allfinanz care activeaza de 40 de ani in 14 state internationale, iar clientii din lumea intreaga solicita consultanta de la specialistii formati sa medieze cele mai bune asigurari pentru oamenii obisnuiti sa puna un ban bine pentru perioadele mai putin faste din vietile lor.
OVB Allfinanz Romania este compania laudata de ziarele si blogurile extrem de cunoscute in mediul online pentru performantele sale.
Toate tipurile de asigurari oferite prin intermediul consultantilor financiari sunt extrem de atragatoare sub aspectul oportunitatilor financiare pe care le contin.
Cu o asigurare de sanatate, vei primi lunar si o suma de bani care sa iti asigure subzistenta, in caz de boala, dar si plata cheltuielilor de spitalizare, tratament si ingrijire in cele mai bune clinici private din Romania.

Complexa este si polita de asigurare de viata. Iata ce vor primi cei care o achita:

-suma prevazuta in asigurare (de obicei este astronomica) de catre supravietuitori sa poata achita cheltuielile de inmormantare si sa traiasca fara griji o vreme. Un tata iubitor trebuie sa asigure viitorul familiei sale, in cazul in care s-ar intampla ceva rau cu el.
-ajutor lunar in cazul imbolnavirii grave sau pierderii capacitatii de munca si medierea internarii la o clinica particulara foarte buna.
-incasarea intregii sume la batranete, daca asiguratul a fost sanatos pe toata perioada asigurarii.

Ei, ce spuneti despre o astfel de asigurare mediatizata de ziare online si de milioane de oameni care isi declara public multumirea?
La cele doua tipuri de asigurari se adauga asigurarea de bunuri mobile si imobile si pensia facultativa.

De 12 ani in Romania cineva vegheaza ca noi sa stam fara grija la ziua de maine, daca am semnat o polita de asigurare mediata de cei mai priceputi consultanti fiscali din tara.
Cuvintele de multumire ar trebui sa fie completate de numarul cat mai mare de polite de asigurare. Cu cat detinem mai multe tipuri de asigurari, cu atat siguranta viitorului nostru creste!

Leave a Reply

*